Støtteforeningen er en frivillig organisation, der har til formål at planlægge og afholde arrangementer til fordel for Vejen Friskole og Børnehaves børn.

Medlemskontingent koster årligt 200 kr. pr. husstand og enligforsørger betaler 100 kr. årligt.

MobilePay til 3960GH eller scan QR-koden højreside.

Alternativ via banken  reg. nr. 9739 konto nr. 0002800993 – skriv barnets navn + klasse

Støtteforeningen bruger bl.a. kontingentet på at købe store og små ting, som gør børnenes dage bedre og sjovere.

Støtteforeningen har en bestyrelse, der er valgt på Støtteforeningens generalforsamling. På generalforsamlingen, hvor alle har mulighed for at deltage, fortæller formanden om året der er gået og om foreningens fremtidige planer. Derudover fremlægges revideret regnskab. På generalforsamlingen er der mulighed for at komme med nye idéer til aktiviteter og lignende.

Alle, der har lyst til at gøre en forskel, er velkomne til at være med i Støtteforeningens bestyrelse uanset om man har barn på skolen, i børnehaven eller ej. Det afgørende er, at man har lyst til at bidrage med sin tid og arbejdskraft, nyde sammenholdet og have det sjovt.

Du er også velkommen til at blive skrevet på en liste, hvor vi må kontakte dig, hvis vi har brug for hjælp til et arrangement. Husk det er frivilligt at sige ja/nej tak til den pågældende opgave. Både Støtteforeningen og børn er taknemmelige for al hjælp.